Grammarly GO

Grammarly GO on tekoälypohjainen kirjoittamisen avustaja, joka tuo generatiivisen tekoälyn voiman Grammarlyn kokemukseen. Se on suunniteltu auttamaan sinua digitaalisissa tiloissa, joissa kirjoitat eniten, ja ymmärtämään kontekstisi ja suosimasi kirjoitustyylin.

Haluatko eliminoida kirjoitusvirheet elämästäsi, lopullisesti? Jos vastasit kyllä, Grammarly GO voi olla sopiva tekoäly sinulle.

Ominaisuudet

  1. Kirjoittaminen : Käytä GrammarlyGO:ta ideoidaksesi, uudelleenkirjoittaaksesi ja vastataksesi muille tekoälyavustajan avulla, joka ymmärtää kontekstin ja tavoitteesi. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, eikö?
  2. Nopeuta kirjoitusprosessiasi: Anna GrammarlyGO:lle perusohjeet saadaksesi luonnoksia sekunneissa.
  3. Uudelleenkirjoittaminen: GrammarlyGO ehdottaa tapoja tehdä kirjoituksestasi loistavaa ja tarjoaa uusia versioita harkittavaksi häiriööttömästi.
  4. Avustus omalla äänelläsi: GrammarlyGO oppii sinun äänen ja äänensävysi profiilivaihtoehdoilla, jotka koskevat sävyä, muodollisuutta ja ammatillista merkitystä.

GrammarlyGO tarjoaa erilaisia suunnitelmia yksilöille ja yrityksille. Jokainen suunnitelma sisältää kuukausittaisen kiintiön kehotteita, jotka auttavat sinua kirjoittamaan sekä ehdotuksia parannetuille ja tehokkaille teksteille.

  • Yksilöille: Ilmainen suunnitelma tarjoaa 100 kehotetta kuukaudessa, kun taas Premium-suunnitelma tarjoaa 1000 kehotetta kuukaudessa.
  • Yrityksille: Tiimisuunnitelma ja Enterprise-suunnitelma tarjoavat molemmat hyvää arvoa. Varmista henkilöstön tekstin ammattitaito.

Yli neljäntoista vuoden ajan Grammarly on hyödyntänyt teknologiaa auttaakseen ihmisiä tulemaan paremmiksi kommunikoijiksi. Heidän tekoäly tuote pitää Grammarlyn erittäin relevanttina yrityksenä.

Sisällönkehitys ja ideointi

Grammarly GO:n aivotyökalu auttaa voittamaan kirjoittajan blokin generoimalla relevantteja ideoita aiheiden tai avainsanojen perusteella. Tämä on erityisen hyödyllistä bloggaajille ja sisällöntuottajille, jotka etsivät jatkuvasti uusia aiheita kirjoituksiinsa​​​​.

Sähköpostien kirjoittaminen

Grammarly GO:n Chrome-laajennuksen avulla voit kirjoittaa sähköposteja käyttäen kehotteita, jotka auttavat aloittamaan nopeasti ja tuottamaan hyvin kirjoitettuja, selkeitä ja tiiviitä sähköposteja, joissa on oikea kielioppi ja välimerkit​​.

Tiivistäminen ja pääkohdat

Työkalu auttaa tiivistämään tekstejä, kuten blogipostauksia, sähköposteja ja esityksiä, mikä säästää aikaa ja tekee kirjoittamisesta tiiviimpää. Esimerkiksi blogikirjoituksissa Grammarly GO voi tiivistää tärkeimmät kohdat artikkelin alussa tai lopussa, jotta lukijat ymmärtävät nopeasti keskeiset pointit​​.

Hinnoittelu ja käyttökohteet

Grammarly GO on saatavilla kaikissa Grammarlyn suunnitelmissa. Ilmainen versio tarjoaa 100 kuukausittaista kehotetta, kun taas Premium- ja Tiimikäyttäjät saavat 500 kuukausittaista komentoa. Premium-suunnitelman hinta on noin 11 Euroa kuukaudessa vuosimaksulla. Työkalu sopii opiskelijoille, ammattilaisille ja yrityksille parantamaan akateemista kirjoittamista, ammatillisia dokumentteja ja markkinointimateriaaleja​​​​.

PARAS ARVO

Grammarly

Toimivaksi todettu!
10
Erinomainen
0-11€

Jos haluat kirjoittaa kokonaisia, hakukoneoptimoituja artikkeleita, Koala voisi sopia sinulle paremmin.

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo