HubSpot AI: Tehokas CRM-alusta + tekoäly


Yksi maailman johtavista CRM-alustoista, HubSpot, on ottanut tekoälyn keskeiseen rooliin palveluissaan. Tässä artikkelissa sukellamme HubSpotin tekoälyominaisuuksiin, arvioimme niiden toimivuutta ja jaamme vinkkejä niiden hyödyntämiseen.

Mikä on HubSpot?

HubSpot on CRM-alusta, joka tarjoaa integroidun ratkaisun markkinoinnin, myynnin, sisällönhallinnan ja asiakaspalvelun tarpeisiin. Sen tekoälypohjaiset työkalut mahdollistavat datan tehokkaan hyödyntämisen, automatisoinnin ja personoinnin, mikä auttaa yrityksiä kasvamaan ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin.

HubSpot selitettynä kuin olisit viisitoista?

Kuvittele, että sinulla on sovellus puhelimessasi, joka auttaa sinua järjestämään kaikki yhteyshenkilösi, viestisi ja muistiinpanosi. Tämä sovellus ei vain pidä kaikkea järjestyksessä, vaan se myös ehdottaa, kenelle kannattaa lähettää viesti seuraavaksi, muistuttaa sinua tärkeistä päivämääristä ja auttaa sinua ymmärtämään, mitkä aiheet kiinnostavat ystäviäsi eniten.

HubSpot on kuin tämä sovellus, mutta yrityksille. Se auttaa yrityksiä ymmärtämään asiakkaitaan, kommunikoimaan heidän kanssaan tehokkaasti ja tarjoamaan heille juuri sitä, mitä he haluavat ja tarvitsevat.

Tekoälyn ansiosta HubSpot tekee markkinoinnista helpompaa

Ennen tekoälyn aikakautta, yritysten piti käyttää paljon aikaa ja vaivaa yrittäessään ymmärtää, mitä heidän asiakkaansa haluavat.

Heidän piti arvailla, mitkä mainokset toimisivat parhaiten, ja toivoa parasta. HubSpotin kaltaiset alustat, jotka hyödyntävät tekoälyä, voivat nyt automatisoida ja optimoida monia näistä prosesseista. Tekoäly voi nopeasti analysoida, mitkä mainokset toimivat ja miksi, ja ehdottaa tapoja parantaa niitä. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat tehdä parempia päätöksiä markkinoinnissaan, saavuttaa enemmän asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaansa tehokkaammin.

Onko aika ajanut ohi kalliista markkinointi- ja myyntiosastoista? Testaa itse.

HubSpotin ominaisuuksia:

 1. Marketing Hub®: Automaatio-ohjelmisto, joka käyttää tekoälyä liidien laadun parantamiseen, markkinointikampanjoiden optimointiin ja ROI:n mittaamiseen.
 2. Sales Hub®: Myyntityökalu, joka hyödyntää tekoälyä liidien priorisointiin, ennusteisiin ja myyntiputken hallintaan.
 3. Service Hub®: Asiakaspalvelutyökalu, joka käyttää tekoälyä asiakastuen automatisointiin, tietokannan hallintaan ja asiakaspalautteen analysointiin.
 4. CMS Hub®: Sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa tekoälypohjaisia SEO-suositusjärjestelmiä ja sisältöoptimointityökaluja.
 5. Operations Hub®: Toiminnanohjausjärjestelmä, joka hyödyntää tekoälyä datan synkronointiin, automaatioon ja datan laadun parantamiseen.

Kuinka HubSpot hyödyntää tekoälyä?

HubSpotin tekoälypohjaiset työkalut mahdollistavat datan analysoinnin reaaliajassa, automatisoidut markkinointikampanjat, chatbotit asiakaspalvelussa ja monia muita toimintoja. Tekoälyn avulla HubSpot voi tarjota yrityksille räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa ja auttavat heitä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Hubspot logo

Hubspot

HubSpot on tunnettu markkinointi-alusta. Hieman monimutkainen, mutta mahdollisuus merkittäviin yritystuloksen parannuksiin.
9.7
Erinomainen
18,3 € /kk +

Hubspot hinnat

Ohjelmat:

 • Marketing Hub Starter: Sisältää 1 000 markkinointiyhteyttä ja tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut liidien hankintaan ja muuntamiseen asiakkaiksi.
 • Sales Hub Starter: Sisältää 2 maksettua käyttäjää ja tarjoaa työkalut tehokkaaseen myyntiin.
 • Service Hub Starter: Sisältää 2 maksettua käyttäjää ja tarjoaa työkalut erinomaiseen asiakaspalveluun.
 • CMS Hub Starter: Tarjoaa työkalut tehokkaaseen sisällönhallintaan.
 • Operations Hub Starter: Tarjoaa työkalut yrityksen toiminnan tehostamiseen.

Hinta:

 • Marketing Hub Starter: Alkaen 18.3 € /kk, laskutetaan vuosittain.
 • Lisämarkkinointiyhteydet: 16.5 €/kk per 1,000 lisäyhteyttä.

HubSpotin aloittelijan opas

1. Mikä on HubSpot? HubSpot on tehokas työkalu yrityksen kasvun ajamiseen. Se sisältää monia työkaluja, jotka voivat tehdä tiimistäsi nopeamman ja tuottavamman.

2. Dashboard

 • Dashboardit näyttävät suorituskykymittareita eri metriikoissa.
 • Voit asettaa dashboardit oletuskotisivuksi.
 • Yläpalkissa on pudotusvalikot, kuten Yhteystiedot, Keskustelut, Markkinointi, Myynti ja paljon muuta.

3. Yhteystiedot

 • Yhteystiedot on järjestetty yksittäisten yhteystietueiden mukaan.
 • Voit suodattaa yhteystietoja yrityksen, luontipäivän ja muiden kriteerien mukaan.

4. Yritykset

 • Selaa yhteystietoja yrityksen perusteella.
 • Voit järjestellä yrityksiä Elinkaaren Vaiheen mukaan.

5. Tehtävät

 • Luo ja hallinnoi tehtäviä itsellesi ja tiimisi jäsenille.

6. Dokumentit

 • Lataa sisältöä käytettäväksi koko organisaatiossa.

7. Markkinointi

 • Hallitse laskeutumissivuja ja blogia.
 • Synkronoi tilisi Googlen, Facebookin tai LinkedInin kanssa mainosten hallintaan.

8. Automaatio

 • Luo automaatioita sääntöjen ja laukaisimien perusteella.
 • Älä sekoita ”sekvenssejä” ”työnkulkuun” – ne ovat kaksi erillistä toimintoa.

9. Raportit/Analytiikka

 • Analysoi trendejä HubSpot-työkaluissasi.

10. Apua?

 • Jos tarvitset lisäapua HubSpotin kanssa, voit harkita konsultointipalveluita.

Yhdistä HubSpotin ja tekoälyn voimat Fiverrin avulla

HubSpot on jo itsessään erittäin tehokas työkalu, mutta kun yhdistät sen tekoälyn voimiin, mahdollisuudet ovat rajattomat. Tekoäly voi auttaa automatisoimaan monia HubSpotin prosesseja, tarjota syvällisempää analytiikkaa ja parantaa asiakaskokemusta.

Mutta miten voit hyödyntää tekoälyä ilman syvällistä teknistä osaamista tai suuria budjetteja? Vastaus on Fiverr.

Miksi Fiverr?

Fiverr on maailmanlaajuinen freelance-palvelumarkkina, josta voit löytää tuhansia asiantuntijoita eri aloilta, mukaan lukien tekoäly ja HubSpot.

Fiverrista löytää usein kotimaisia osaajia, mutta kansainvälisten henkilöidenkin kanssa on aina tilauksissamme pärjännyt yläkoulu lontoolla.

Tässä on muutamia syitä, miksi Fiverr on erinomainen valinta:

 1. Edullisuus: Voit löytää freelancerit ja toimistot, jotka tarjoavat palveluitaan kilpailukykyisimpään hintaan.
 2. Laaja valikoima asiantuntijoita: Olipa tarpeesi yksinkertainen tai monimutkainen, Fiverristä löytyy joku, joka voi auttaa.
 3. Turvallisuus: Fiverr tarjoaa turvallisen maksujärjestelmän ja suojaa sekä ostajia että myyjiä. Ei stressiä, koska homma hoituu, tai maksu ei vapaudu.
 4. Räätälöidyt tatkaisut: Jos sinulla on erityinen tarve tai idea.

Miten Fiverr voi auttaa HubSpotin ja tekoälyn yhdistämisessä?

Halvimmat HubSpot konsultit maksavat vain muutamia kymppejä. Se on halpa hinta mahdollisesta lisäyksestä, minkä Hubspot voi, oikein ymmärrettynä, tehdä myyntiisi.

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja yhdistämään HubSpotin ja tekoälyn voimat, Fiverr on täydellinen paikka aloittaa. Tutustu palveluntarjoajiin, lue arvosteluja ja löydä täydellinen asiantuntija auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Fiverr

Löydä Hubspot ammattilainen auttamaan hetkessä ja halvalla.
10
Erinomainen
5-200 € +

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo