HeyGen tekoälysovellus arvostelu (2024)

HeyGen on tekoälyyn perustuva videongeneraattori, jonka avulla käyttäjät voivat luoda videoita tekstistä käyttäen AI-generoituja avataria ja ääniä. Se pystyy yksinkertaistamaan videoiden tuotantoa poistamalla tarpeen laitteille, näyttelijöille ja monimutkaisille muokkaustyökaluille​​.

Prosessi on suoraviivainen:

 1. Valitse avatar
 2. Kirjoita käsikirjoitus
 3. Generoi videosi​.
10

HeyGen Testin arvoinen

Luo videoita ja ääniraitoja tekoälyllä. Käytä omia tai muiden kasvoja.
0-24 € /kk Kokeile

HeyGen tarjoaa kokeilun

Kokeilu ilmaiseksi on helppoa. Kun avaat käyttäjätunnuksen, esimerkiksi Google-tililläsi, saat kaksi kredittiä. Yhden lyhyen video tuottaminen maksaa puoli krediittiä, ja saat sillä 1080p laatuisen videon ilman vesileimaa.

Kenelle HeyGen sopii?

RooliKuvaus
📈 Sisällöntuottajat ja markkinoijatVideomarkkinointiin ja brändäykseen keskittyvät ammattilaiset. Esimerkiksi mainostoimisto voisi käyttää HeyGeniä luodakseen tuotekampanjan videoita eri kielillä ilman tarvetta palkata useita näyttelijöitä.
🎓 E-Learning ja koulutusalan ammattilaisetOppimateriaalien ja online-kurssien kehittäjät. Voisiko yliopiston lehtori käyttää HeyGeniä luomaan interaktiivisen videon, jossa AI-avatar opastaa opiskelijoita läpi monimutkaisen tieteellisen konseptin?
🏢 Pienyritysten omistajatItsenäiset yrittäjät ja pienyritykset, jotka haluavat laajentaa digitaalista jalanjälkeään. Esimerkiksi kahvilan omistaja luo videon, jossa AI-avatar esittelee viikoittaiset erikoistarjoukset asiakkaille useilla eri kielillä.
💃 Influencerit Sosiaalisen median persoonat ja vaikuttajat.

HeyGen ja suomen kieli

Heygen puhuu sujuvaa, mutta hieman robottimaista suomea.

Tässä tekemämme testi laadun osoittamiseksi:

Alusta tarjoaa yli 100 AI-avataria ja mahdollistaa käyttäjien luoda videoita ”omalla” naamallaan. Naamavalikoma kattaa eri etnisyyksiä, ikäryhmiä, asentoja ja vaatteita.

Se tarjoaa myös yli 300 ääntä yli 40 kielellä, mikä tekee siitä monipuolisen globaaliin käyttöön​​.

HeyGen on kustannustehokkas ratkaisu, luomaan tuotevideoita, henkilökohtaista ulottuvuutta, sisältömarkkinointia ja koulutusmateriaaleja​​.

Lisäksi HeyGen tarjoaa yli 300 mallia aloittamiseen, palvellen erilaisia käyttötarkoituksia​​. Se integroituu muiden alustojen kanssa yksinkertaistaen videoiden luontiprosessia, vaikka yksityiskohtia tiettyjen integraatioiden osalta ei ole annettu pääsivustolla​​.

HeyGenistä löytyy arvostelua kirjoittaessa kolme suomalaisääntä. 1. Mukava Selma 2. Hempeä Noora ja herrasmies Harri.

HeyGenin kolme suomalaisääntä. Mukava selma, hempeä Noora ja herrasmies Harri.

HeyGen Asiakaskokemuksia

Kooste asiakkaiden mielipiteistä.

Positiiviset kokemukset

 • Helppokäyttöisyys: Useat käyttäjät ovat korostaneet, että HeyGen on intuitiivinen ja helppo oppia käyttämään.
 • Realistiset avatarit: Yli 100 erilaista AI-avataria, jotka puhuvat yli 40 eri kielellä ja murteella, tarjoavat monipuolisen valikoiman käyttöön eri tilanteissa.
 • Monipuoliset videonluontimahdollisuudet: Käyttäjät ovat arvostaneet mahdollisuutta luoda laadukkaita videoita ilman kalliita kuvausryhmiä tai videoagentuureja.
 • Tekoälyn erinomaisuus: HeyGenin AI-teknologian kerrotaan olevan edistyksellinen, mahdollistaen uskottavien ja vaikuttavien videoiden luonnin.

Negatiiviset kokemukset

 • Hinta: Monet käyttäjät pitävät palvelua kalliina, erityisesti jos tarvitsee enemmän ominaisuuksia tai personointia.
 • Avatarrajoitukset: Jotkut käyttäjät ovat kohdanneet rajoituksia avatarvalikoimassa ja toivovat enemmän vaihtoehtoja.
 • Maksullisuus: Ilmaisen version rajoitukset ja maksullisen version hinta ovat herättäneet kritiikkiä.
 • Rajoitettu valikoima ja ääniominaisuudet: Käyttäjät ovat toivoneet laajempaa valikoimaa ja parempia ääniominaisuuksia.

Onko HeyGen turvallinen?

Turvallisuuden osalta HeyGen on SOC 2 -sertifioitu, noudattaa GDPR:ää ja tekoälyllä on omistautunut Trust & Safety -tiimi, väärinkäytösten estämiseksi. Tämä osoittaa vahvaa sitoutumista tietoturvaan ja eettiseen tekoälyn käyttöön​​. He korostavat myös työtään sääntelijöiden kanssa tehokkaiden tekoälypolitiikkojen kehittämisessä​​.

Palvelua haluaville HeyGen tarjoaa ilmaisen kokeilun, ja yritysratkaisuille on vaihtoehto ottaa yhteyttä heidän myyntitiimiinsä lisätietojen saamiseksi​.

10

HeyGen Testin arvoinen

Luo videoita ja ääniraitoja tekoälyllä. Käytä omia tai muiden kasvoja.
0-24 € /kk Kokeile

Mitä HeyGenillä tekee?

HeyGen on tekoälypohjainen videoiden luontityökalu, joka mahdollistaa käyttäjien luoda ammattimaisia videoita pelkästään kirjoittamalla tekstiä. Käyttäjät voivat valita yli 100 realistisen AI-avattaren joukosta ja luoda videon yli 40 kielellä ja eri aksenteilla.

Kuka voi hyödyntää HeyGeniä?

HeyGen sopii monenlaisille käyttäjille, mukaan lukien markkinoijat, kouluttajat, pienyritysten omistajat, henkilöbrändit ja sosiaalisen median vaikuttajat, jotka haluavat luoda vaikuttavia videoita ilman suuria tuotantokustannuksia.

Onko HeyGenillä ilmainen kokeiluversio?

Kyllä, HeyGen tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, jonka avulla käyttäjät voivat testata alustan toimivuutta ennen sitoutumista maksullisiin palvelupaketteihin

Mitä kieliä ja aksentteja HeyGen tukee?

HeyGen tukee yli 40 kieltä ja useita eri aksentteja, mukaan lukien suomi, arabia, englanti, ranska, saksa ja monet muut.

Kuinka HeyGenin hinnoittelu toimii?

HeyGenin hinnoittelu perustuu tilauspohjaiseen malliin, jossa käyttäjät voivat valita eri tasoisia palvelupaketteja tarpeidensa mukaan. Kustannukset vaihtelevat paketista riippuen.

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo