Parhaat tekoälyt vaikuttajille

Vaikuttajamarkkinoinnin alati kilpaillussa maisemassa tekoälytyökalut (AI) ovat 2023 vuonna nousseet jokaisen vaikuttajan työtä oikeasti ammatikseen tekevän käyttölistalle. 

Tekoälysovellukset.fi on suomalainen AI media. Listaamme parhaat tekoälysovellukset.  Olemme itse testanneet monia työkaluja, suomen kielellä, joten voimme luultavasti auttaa sinua tekemään ostopäätöksen. Tätä artikkelia varten kysyimme myös huipputason some vaikuttaja ystäviltämme mielipiteitä ja vinkkejä.

Tulevaisuudessa tekoäly on todennäköisesti tukenamme koko ajan (katso vaikka elokuvat Star Wars tai Her). Joten mitä nopeammin opit hyödyntämään sitä, sitä pidemmälle tulet pääsemään. 

Moni tekoäly tarjoaa ilmaisen kokeilun, joten aloittaminen on helppoa. Tekoälyillä on ollut uskomaton voima oman työmme parantamiseksi, täällä Tekoälysovellukset.fi toimistolla! Joten hyppää matkaan ja testaa ainakin yhtä! 

Mihin influencerit voivat käyttää tekoälyä?

Influencerit voivat hyödyntää tekoälyä monella tapaa. Se voi auttaa sinua ideoimaan käsikirjoituksia, kirjoittamaan Youtube-kuvauksia, tekemään useita lyhytvideoita kerralla, tekemään pitkiä puheita sinun äänelläsi. Tekoälyä voi käyttää kaiken tuotannon tehostamiseen, ja siten lompakon paksuntamiseen.

Tekoälytyökalut sisällön luomiseen

Koala

Tekoälypohjaiset tekstinmuodostustyökalut, kuten OpenAI:n GPT-4, ovat muuttaneet tapaa, jolla vaikuttajat luovat blogikirjoituksia, sosiaalisen median kuvatekstejä ja markkinointikopioita. Näiden joukossa Koala Writer erottuu edukseen. Koala hyödyntää GPT-4 moottoria luodakseen laadukasta, SEO-optimoitua sisältöä, joka on räätälöity juuri sinun yleisöllesi, eri väestöryhmille ja mieltymyksille. Se on korvaamaton apu copywriterille ja bloggaajille, sillä se virtaviivaistaa sisällön luomisprosessia. Voit myös käyttää sitä YouTube videoiden kuvauksiin sekä verkkokaupan tuotekuvauksiin. 

Koala

Luo kokonaisia, suomenkielisiä artikkeleita, YouTube ja tuotekuvaksia. Käyttää moottorinaan GPT-4. Tuottaa SEO optimoitua ja päivänkohtaista sisältöä. 🇫🇮
Alkaen 9€/kk KOKEILE

Lyhytvideo tuotanto

Haluatko tekoälyohjattua videotuotantoa? Joka puhuu ja kasaa useat videot helposti?

Synthesia.ai erottuu tekoälyohjatun videotuotannon joukosta ominaisuuksillaan. Jos haluat luoda simppeleitä mutta houkutteleviia YouTube Shortseja tai jopa pidempiä videoita, Synthesia voi sopia sinulle. Synthesia sopii varmasti myös niille ketkä haluavat markkinoida verkkokauppaansa tai verkkokurssejaan. 

Muuntamalla tekstiä luonnolliselta kuulostavaksi ääneksi (ei laajaa kielitukea vielä) Synthesia.ai antaa vaikuttajille mahdollisuuden tuottaa laadukasta videosisältöä nopeasti ja tehokkaasti ilman ammattimaisia ääninäyttelijöitä. Tämä työkalu avaa uusia väyliä luovalle tarinankerronnalle ja sisällön monimuotoisuudelle, joten vaikuttajien on helpompi kuin koskaan luoda mukaansatempaavia lyhytvideoita.

Synthesia AI

Luo käteviä videoita todella helposti.
Alkaen 20€/kk KOKEILE Read full review

Videotekstitys

Mielestämme paras työkalu tekstityksiin on SubMagic. Se on olennainen työkalu videosisällön luojille, sillä SubMagic parantaa videoita dynaamisilla kuvateksteillä, hymiöillä ja korostetuilla avainsanoilla.

Tämä tekoälykäyttöinen alusta luo nopeasti houkuttelevia kuvatekstejä lyhytmuotoiseen sisältöön, mikä lisää katsojien sitoutumista ja saavutettavuutta. Siitä on tullut sisällöntuottajien ja markkinoijien suosikki, koska se pystyy parantamaan videosisällön vaikutusta. Tekstitä pitkät videosi hetkessä, automaattisesti. Saat klippejä mitä voit käyttää somessa!

10

SubMagic

Tekstitä videot suomen kielelle automaattisesti.
Alkaen 15€/kk KOKEILE

Tekoäly yleisön analysointiin 

Työkalu kuten SproutSocial, tarjoaa vaikuttajille syvällistä tietoa yleisön sitoutumisesta ja mieltymyksistä. Nämä tekoälytyökalut analysoivat sosiaalisen median mittareita, minkä ansiosta vaikuttajat voivat räätälöidä sisältöään yleisön tarpeiden mukaan ja seurata sitoutumistrendejä tehokkaasti.

10

SproutSocial

Tehokas työkalu sosiaalisen median ammattimaiseen hallitsemiseen.
Alkaen 232€/kk KOKEILE

Toiminnan muuttaminen amatööristä ammattitasolle

HubSpot, kattavava CRM- ja markkinointialusta tarjoaa joukon työkaluja tehokkaaseen, mutta suhteelliseen helppoon yleisönhallintaan, mukaan lukien automaattinen sähköpostimarkkinointi, sosiaalisen median aikataulutus, liidien seuranta ja yksityiskohtainen analytiikka. 

HubSpotin tekoälypohjaisten oivallusten ja automaatio-ominaisuuksien ansiosta vaikuttajat voivat ymmärtää yleisöään paremmin, kuten minkälainen sisältö vetää liidejä verkkokauppasi myyntisuppiloon, ja voit räätälöidä strategioita mahdollisimman suuren tuoton aikaansaamiseksi. 

Hubspot jakautuu eri tuotteisiin kuten Marketing Hub, Sales Hub ja CustomerService Hub. Tiedämme että HubSpot voi vaikuttaa alkuun haastavalta. Ylivoimainen työkalu voi kuitenkin tarjota ylivoimaiset tulokset. Tiktokista ja Youtubesta löytyy vinkkejä toiminnan käynnistämiseen Hubspotissa.

10
Hubspot logo

HubSpot

Ammattilaisen valinta asiakaskommunikointiin.
Alkaen 30€/kk KOKEILE

Vaikuttaja kuka haluaa ammattimaisesti optimoimaan tavoittavuutensa ja saavuttamaan korkeamman sitoutumis- ja konversioluvun tarvitsee tähän jonkun työkalun, HubSpot voi hyvinkin olla se. 

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo