OpenAI lanseeraa ChatGPT Enterprisen vakaville yrityksille

OpenAI on julkistanut ChatGPT Enterprise -version tekoälyavustajasta, joka on räätälöity yrityksille, jotka haluavat kehittyneitä ominaisuuksia ja luotettavaa suorituskykyä.

Enterprisen ydin on sen parannetuissa ominaisuuksissa, kuten vaikuttavassa 32 000 sanan konteksti-historiassa.

Tämän päivityksen ansiosta ChatGPT Enterprise – tekoälysovellus pystyy käsittelemään laajoja tekstikappaleita tai käymään pitkiä keskusteluja, mikä mahdollistaa kattavamman ja syväluotaavamman keskustelun.

Yksi merkittävimmistä edistysaskeleista on käyttörajoitusten poistaminen. Yrityskäyttäjät saavat rajoittamattoman pääsyn GPT-4-kyselyihin, jotka toimitetaan nopeutetulla nopeudella, mikä merkitsee uutta virtaviivaistetun vuorovaikutuksen ja nopean data-analyysin aikakautta.

Jorge Zuniga, Asanan tietojärjestelmien ja integraatioiden johtaja, sanoi:

Tietoturvatietoiset yritykset voivat olla varmoja, sillä ChatGPT Enterprisessa on vankka tietoturvakehys. Tietojen salaus ”levossa” ja ”siirrossa” takaa tietosuojan AES 256- ja TLS 1.2+ -tekniikoiden avulla. 

Asiakaskehotukset ja arkaluonteiset yritystiedot jäävät myös OpenAI-malliharjoittelun ulkopuolelle.

Aikakaudella, jolloin tietoturva on ensiarvoisen tärkeää, ChatGPT Enterprise on saanut SOC 2 -vaatimustenmukaisuuden, mikä antaa lisäluottamusta tietoturvan, saatavuuden, käsittelyn eheyden ja yksityisyyden suojaa koskevien standardien tiukasta noudattamisesta.

Lisäksi hallintakonsolin käyttöönotto mahdollistaa tehokkaan jäsenhallinnan, verkkotunnuksen todentamisen ja kertakirjautumisen (SSO), mikä vastaa laajamittaisten käyttöönottojen monimutkaisiin tarpeisiin.

OpenAI:n blogikirjoituksessa korostetaan ChatGPT:n vaikuttavaa hyväksyntää. Yli 80 prosenttia Yhdysvaltojen Fortune 500 -yrityksistä käyttää ChatGPT Enterprisea.

Deloitten toimitusjohtajille tekemän tutkimuksen mukaan 79 prosenttia toimitusjohtajista on sitä mieltä, että generatiivinen tekoäly parantaa toiminnan tehokkuutta. Lisäksi 52 prosenttia kyselyyn osallistuneista toimitusjohtajista on sitä mieltä, että se avaa kasvunäkymiä, ja 55 prosenttia ilmoittaa tutkivansa tai testaavansa tekoälyratkaisuja parhaillaan.

Gartnerin toisessa tutkimuksessa kävi ilmi, että 45 prosenttia ylimmän tason johtajista mainitsi, että altistuminen ChatGPT:lle oli motivoinut heitä lisäämään investointejaan tekoälyyn. Tämä suuntaus todennäköisesti jatkuu ChatGPT Enterprisen käyttöönoton myötä.

Tämä tapahtuu myös aikana, jolloin tekoälyn “asevarustelukilpailu” kiristyy ja kuluttajat alkavat tutustua tekoälyteknologiaan yhä paremmin. Tämän seurauksena kuluttajat ja yritykset ovat entistä halukkaampia käyttämään ja integroimaan tätä teknologiaa elämäänsä ja liiketoimintaansa.

Startup-yrityksille ja pienemmille yrityksille tämä toimii keinona auttaa niitä skaalautumaan kustannustehokkaammin M&A-kauppojen kautta ja saamaan sijoittajien kiinnostuksen.”

ChatGPT Enterprisea ympäröivän innostuksen keskellä herää kysymyksiä sen mahdollisuuksista muuttaa liiketoimintaprosesseja. OpenAI:n Andrej Karpathy uskoo, että siitä voi tulla yhtä tärkeä kuin taulukkolaskentaohjelmista.

Danny Wu, Canvan, tekoälytuotteiden johtaja, sanoi:

”Insinööreistä vikojen korjaamiseen, data-analyytikoista vapaamuotoisen datan klusterointiin ja rahoitusanalyytikoista hankalien taulukkokaavojen kirjoittamiseen – ChatGPT Enterprisen käyttötapauksia on paljon.” ”ChatGPT Enterprise on erittäin hyödyllinen. Siitä on tullut todellinen tuottavuuden edistäjä, jolla on tarvitsemamme luotettava tietoturva ja tietosuojavalvonta.”

On kuitenkin tärkeää toistaa, että GPT-4:n vahvuuksia ovat pikemminkin analyysi, selittäminen, yhteenveto ja kääntäminen kuin erehtymättömien faktojen lähteenä toimiminen.

ChatGPT Enterprisen hinnoittelua ei ole vielä julkaistu. Yritysten, jotka haluavat päästä alkuun, on odotettava lisätietoja siitä, kuinka paljon tämä mahdollisesti uraauurtava tekoälytyökalu maksaa.

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo