OpenAI toi markkinoille GPT-4 Turbo -uudistuksen ja hintojen alennuksen

Teknologiamedia on kohissut viimeisimmistä uutisista tekoälymaailmasta, kun OpenAI ilmoitti tuoreista lisäyksistä ja parannuksistaan alustallaan, mikä on suunnattu kehittäjien voimaannuttamiseen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Eilisen vuodon jälkeen, jossa paljastui räätälöidyn GPT-4-chatbotin luontityökalu, OpenAI esitteli useita muita avainominaisuuksia DevDay-tapahtumassaan, jotka lupaavat mullistavan tekoälysovellusten maiseman:

GPT-4 Turbo

OpenAI esitteli GPT-4 Turbon esiversion, joka on seuraava sukupolvi heidän tunnetusta kielimallistaan. Tämä uusi versio tarjoaa parannettuja kykyjä ja laajan tietopohjan, joka kattaa maailmantapahtumat aina huhtikuuhun 2023 asti.

Erityisenä piirteenä GPT-4 Turbolla on vaikuttava 128K konteksti-ikkuna, jonka ansiosta se voi käsitellä vastineen yli 300 sivun tekstille yhdellä kertaa.

Huomionarvoisesti OpenAI on optimoinut hinnoittelurakenteensa, mikä tekee GPT-4 Turbon 3 kertaa halvemmaksi syötetokeneiden osalta ja 2 kertaa halvemmaksi tulostetokeneiden osalta verrattuna edeltäjäänsä.

Assistants API

OpenAI julkaisi Assistants API:n, työkalun, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan agenttien rakentamista sovellusten sisällä.

Monimuotoiset kyvyt

OpenAI:n alusta tukee nyt monenlaisia monimuotoisia kykyjä, mukaan lukien näkö, kuvien luominen (DALL·E 3) ja tekstistä puheeksi (TTS).

GPT-4 Turbo voi prosessoida kuvia, mikä avaa mahdollisuuksia kuten kuvatekstien generointiin, yksityiskohtaiseen kuvien analyysiin ja dokumenttien lukemiseen, joissa on kuvia.

Lisäksi DALL·E 3 -integraatio mahdollistaa kehittäjien luoda kuvia ja designeja ohjelmallisesti, kun taas tekstistä puheeksi -API mahdollistaa tekstistä ihmisen kaltaisen puheen generoinnin.

Uudet hinnat

OpenAI on merkittävästi alentanut hintojaan alustallaan, mikä tekee siitä saavutettavamman kehittäjille.

GPT-4 Turbon syötetokenit ovat nyt 3 kertaa halvempia kuin sen edeltäjä, 0,01 dollaria, ja tulostetokenit 2 kertaa halvempia, 0,03 dollaria. Vastaavia alennuksia sovelletaan myös GPT-3.5 Turboon, joka vastaa erilaisiin käyttäjätarpeisiin ja varmistaa kohtuuhintaisuuden.

Tekijänoikeussuoja

Asiakkaiden turvallisuuden vahvistamiseksi OpenAI on esitellyt Tekijänoikeussuojan.

Tämä aloite näkee OpenAI:n astuvan puolustamaan asiakkaita ja kattamaan niihin liittyvät oikeudenkäyntikulut, jos he kohtaavat tekijänoikeusrikkomussyytteitä, jotka liittyvät ChatGPT Enterprise -palvelun ja kehittäjäalustan yleisesti saatavilla oleviin ominaisuuksiin.

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo