Shutterstock AI kuvan generointi

 • Yhdessä OpenAI:n kanssa tehty tehokas kuva tekoäly.
 • Kuvittele mitä vain, kirjoita se hakukenttään ja saat kuvitelmia sekunneissa.
 • Sopii erityisesti web sivustojen ylläpitäjille sekä bloggareille.

Shutterstock, yksi maailman johtavista kuvapankkialustoista, on lanseerannut uuden tekoälypohjaisen työkalun nimeltään Shutterstock AI. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle tähän innovaatioon, arvioimme sen toimivuutta, jaamme käyttäjäkokemuksia ja tarjoamme ohjeita sen käyttöön.

Mikä on Shutterstock AI?

Shutterstock AI on tekoälypohjainen kuvageneraattori, joka mahdollistaa uudenlaisten kuvien luomisen käyttäjän antamien kuvausten perusteella. Sen sijaan, että käyttäjän pitäisi selata tuhansia kuvia löytääkseen täydellisen otoksen, hän voi nyt kuvata haluamansa kuvan sanallisesti, ja Shutterstock AI luo sen. Tämä ei ole vain pelkkä kuvahaku, vaan kyseessä on todellinen tekoälypohjainen luomistyökalu.

Shutterstock on tehnyt yhteistyötä tekoälyjättiläisen OpenAI:n kanssa kehittääkseen tämän työkalun, ja tulokset ovat vaikuttavia. Lisäksi he ovat laajentaneet yhteistyötään muiden toimijoiden, kuten LG AI Researchin, kanssa tehostaakseen palveluaan entisestään.

Kuinka Shutterstock AI toimii?

Shutterstock AI:n käyttö on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppoa ja intuitiivista. Käyttäjän tarvitsee vain:

 • Siirtyä Shutterstock AI:n verkkosivustolle.
 • Kirjoittaa kuvaus haluamastaan kuvasta hakuriville. Esimerkiksi: ”Futuristinen kaupunki retrotyylisillä lentävillä autoilla”.
 • Napsauttaa ”Generoi”-painiketta.

Muutamassa sekunnissa Shutterstock AI generoi useita kuvavaihtoehtoja annetun kuvauksen perusteella. Käyttäjä voi sitten valita suosikkinsa, muokata sitä tarvittaessa ja lisensoi kuvan normaalin Shutterstock-kuvan tapaan.

Arvio Shutterstock AI:sta

Shutterstock AI edustaa kuvapankkialan huipputeknologiaa. Sen kyky ymmärtää käyttäjän antamia kuvauksia ja muuttaa ne korkealaatuisiksi kuviksi on vaikuttavaa. Vaikka se ei aina osu täysin nappiin, suurimmassa osassa tapauksista tulokset ovat erinomaisia ja hyvin lähellä käyttäjän alkuperäistä visiota.

Käyttäjäkokemuksia

Monet käyttäjät ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan Shutterstock AI:n kanssa. Erityisesti graafiset suunnittelijat ja markkinoijat ovat löytäneet työkalusta suurta hyötyä, kun heidän on luotava nopeasti visuaalista sisältöä kampanjoihinsa. Toisaalta jotkut käyttäjät ovat toivoneet tarkempia tuloksia tietyissä erikoistilanteissa.

Vastuullisuus ja eettisyys

Tekoälyn käyttö kuvien luomisessa herättää monia eettisiä kysymyksiä. Shutterstock on ottanut nämä huomioon kehittäessään AI-palveluaan. Yhteistyössä OpenAI:n kanssa he ovat pyrkineet varmistamaan, että kuvien generointi tapahtuu vastuullisesti ja että kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai julkisuusoikeuksia ei rikota. Jos käyttäjä haluaa käyttää AI-generoitua kuvaa kaupallisesti, Shutterstockin tiimi tarkistaa kuvan mahdollisten oikeudellisten ongelmien varalta.

Shutterstock AI on merkittävä edistysaskel kuvapankkialalla, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden luoda räätälöityjä kuvia tekoälyn avulla. Vaikka työkalu ei ole täydellinen ja sen käyttö vaatii hieman sopeutumista, sen potentiaali on valtava. Käyttäjien on kuitenkin oltava tietoisia työkalun rajoituksista ja varmistettava, että he noudattavat kaikkia tekijänoikeuksia ja muita oikeudellisia vaatimuksia.

9

Shutterstock

Paras kuvan generointi, sopii inspiraation saamiseen ja elementtien hankkimiseen.
25 kuvaa: 59 €/kk Generoi

Kuinka käyttää Shutterstockin tekoälykuvageneraattoria

Shutterstockin kuvageneraattorin käyttäminen on ehkä helpointa kaikista kokeilemistamme tekoälytyökaluista.

Ohjeiden lähteenä käytetty Shutterstockin omaa kirjoitusta.

Toimi näin:

 1. Kuvaile ideasi tekstillä: Aloita kuvaamalla haluamasi kuva tekstillä. Shutterstockin generatiivinen tekoäly luo kuvan perustuen antamaasi kuvaus. Kirjoita teksti englanniksi.
 2. Kirjoita selkeästi: Generatiivinen tekoäly ottaa jokaisen sanan huomioon ja tarvitsee yksityiskohtaista kieltä tuottaakseen tarkan kuvan. Esimerkiksi ”oil painting of a tulips on a field under a blue sky” antaa yksityiskohtaisempia kuvatuloksia kuin ”balloon over flowers”.
 3. Vältä epämääräistä kieltä: Jos kieli on liian epämääräistä, tekoäly ei välttämättä ymmärrä tarkkaa toivetta. Ole yksityiskohtainen ja selkeä.
 4. Muokkaa tekstiä tarvittaessa: Jos ensimmäiset kuvatulokset eivät vastaa toivettasi, mieti, mitä elementtejä kuvasta puuttuu ja lisää ne tekstiisi. Esimerkiksi, jos haluat kuvan, jossa on lapsi pitämässä jäätelöä leikkipuistossa, voit kirjoittaa: ”child holding a chocolate-covered waffle cone with purple soft ice cream and sparkles, in the background of a playground”.
 5. Käytä värikästä kieltä: Jos haluat kuvan tiettyyn sävyyn, lisää kuvaus väripaletista, kuten ”warm colors”.
 6. Lisää taiteellisia tyylejä: Voit määrittää, miltä haluat kuvan näyttävän. Haluatko sen näyttävän renessanssimaalaukselta vai modernilta taideteokselta? Lisää tämä kuvaus tekstiisi.
 7. Kokeile ja muokkaa: Tekoäly tarjoaa useita kuvatulkintoja annetusta tekstistä. Jos et ole tyytyväinen ensimmäisiin tuloksiin, muokkaa tekstiäsi ja kokeile uudelleen.

Ohjeiden lähteenä käytetty Shutterstockin omaa kirjoitusta.

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat sinua käyttämään Shutterstockin tekoälykuvageneraattoria tehokkaasti!

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo