Suomenkieliset tekoälysovellukset

Tekoälyn kehitys on tuonut mukanaan monia innovaatioita, ja yksi merkittävimmistä on tekoälypohjaisten kirjoitustyökalujen nousu. Nämä työkalut eivät ainoastaan tee sisällöntuotannosta nopeampaa ja tehokkaampaa, vaan ne ovat myös mullistaneet tapamme tuottaa ja optimoida sisältöä eri alustoille.

Erityisen merkittävää on, että nämä työkalut ovat alkaneet tukea yhä useampia kieliä, mukaan lukien suomi. Tässä artikkelissa keskitymme kahteen merkittävään toimijaan tällä alalla: Writesonic ja Texta.ai.

Writesonic

Writesonic on tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on suunniteltu luomaan SEO-ystävällistä sisältöä blogeille, Facebook-mainoksille, Google-mainoksille ja Shopifylle. Yhtiön verkkosivuston mukaan se on saanut yli 10 000 arvostelua, joista keskiarvo on 4,8/5.

🇫🇮 Ominaisuudet ja käyttökohteet:

 1. Blogiartikkelien luonti: Writesonicin avulla voit luoda SEO-optimoituja ja plagiointivapaita sisältöjä blogeillesi, mainoksillesi, sähköposteillesi ja verkkosivustollesi nopeammin.
 2. Tekoälyavusteinen kirjoitus: Käyttäjät voivat hyödyntää AI Writeria pitkien blogien ja artikkelien luomiseen sekä Sonic Editoria (tehostettu versio Google Docsista) myyntisähköpostien, esseiden, raporttien ja jopa e-kirjojen kirjoittamiseen.
 3. Verkkokaupan työkalut: Writesonic auttaa parantamaan verkkokaupan Google-sijoitusta ja lisäämään myyntiä. Se luo houkuttelevia, SEO-optimoituja otsikoita, kuvauksia ja hyötyluetteloita tuotteillesi.
 4. Markkinointitiimit: Writesonic tarjoaa korkealaatuisia mainostyökaluja Facebookille, Googlelle ja muille medioille, auttaen parantamaan konversioita, lisäämään CTR-arvoja ja vähentämään klikkauskustannuksia.
 5. Yrittäjille: Writesonicin avulla voit luoda korkean konversion laskeutumissivun kopion minimaalisella syötteellä. Lisäksi voit generoida uusia ideoita startupillesi ja käyttää kasvuideoita liiketoimintasi kasvattamiseen.

Muita ominaisuuksia:

 • Paraphrasing Tool: Tekstin uudelleenkirjoitustyökalu.
 • Sentence Expander: Laajentaa ja pidentää sisältöäsi.
 • Content Shortener: Lyhentää sisältöäsi.
Suomenkieliset tekoälysovellukset

Writesonic

Kirjoita pitkiä blogipostauksia, artikkeleita sekä muita tekstejä. Voit generoida valitsemalla lähteitä.
9
ERINOMAINEN
0-300 € +

Texta.ai

Texta.ai on tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on suunniteltu tuottamaan korkealaatuista, SEO-optimoitua ja sitouttavaa sisältöä blogeille. Työkalu lupaa yksinkertaisen tavan saada täydellinen blogikirjoitus vain yhdellä klikkauksella.

🇫🇮 Ominaisuudet ja käyttökohteet:

 1. Blogisisältö: Luo optimoituja blogikirjoituksia murto-osassa ajasta.
 2. Digitaalinen mainosteksti: Tuota vakuuttavaa mainostekstiä vain muutamalla klikkauksella.
 3. eCommerce teksti: Lisää myyntiä paremmilla tuotekuvauksilla.
 4. Myyntiteksti: Muunna yleisösi myyntiä edistävällä tekstillä.
 5. Sosiaalisen median sisältö: Suunnittele ja luo sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa.
 6. Verkkosivun teksti: Uudista verkkosivusi vakuuttavammalla tekstillä.
 7. Sähköpostit ja kirjeet: Luo tehokkaita sähköposteja ja kirjeitä.
 8. Uraan liittyvä sisältö: Luo ammattimaisia ansioluetteloita ja saatekirjeitä.

Muita ominaisuuksia:

 • Tekstin uudelleenkirjoitus: Muokkaa ja paranna olemassa olevaa sisältöäsi.
 • Lauseen laajennus: Rikasta ja laajenna kirjoitustasi.
 • Sisällön lyhentäminen: Tee tekstistäsi tiiviimpi ja ytimekkäämpi.

Käyttäjäkokemukset: Texta.ai on saanut positiivista palautetta monilta käyttäjiltä. Eräs käyttäjä, joka on mainittu heidän verkkosivustollaan, kertoo, että työkalun avulla hän voi luoda ainutlaatuisia artikkeleita yrityksensä blogiin. Hän suosittelee työkalua ja kokee sen olevan erittäin hyödyllinen sisällöntuotannossa.

Suomenkieliset tekoälysovellukset

Texta AI

Tuota korkealaatuista sisältöä helposti.
9
Erinomainen
9-20 €

Suomen kieli ja tekoäly

Suomen kieli, yksi maailman ainutlaatuisimmista kielistä, esittää monia haasteita tekoälylle. Sen monimutkainen morfologia, rikas sanasto ja erityiset syntaktiset rakenteet tekevät siitä yhden haastavimmista kielistä koneoppimisen ja tekoälyn kannalta. Tässä artikkelissa tarkastelemme näitä haasteita ja korostamme suomen kielen kulttuurista ja historiallista merkitystä.

Tekoälyn haasteet suomen kielessä:

 1. Monimutkainen morfologia: Suomen kieli on agglutinoiva kieli, mikä tarkoittaa, että sanoihin lisätään useita päätteitä ilmaisemaan monia kieliopillisia merkityksiä. Tämä tekee sanamuodoista monimutkaisia ja vaikeuttaa tekoälyn ymmärrystä.
 2. Rikas sanasto: Suomessa on monia sanoja, joilla on erityisiä merkityksiä ja joiden käännökset eivät ole suoraviivaisia muissa kielissä.
 3. Erityiset syntaktiset rakenteet: Suomen kielen lauseenrakenne voi olla erilainen kuin monissa muissa kielissä, mikä voi aiheuttaa ongelmia tekoälyn ymmärrykselle.

Kielemme ei ole vain kommunikointiväline; se on myös kulttuurin, historian ja identiteetin kantaja. Se kertoo tarinoita, perinteitä ja arvoja, jotka ovat muovanneet Suomea vuosisatojen ajan. Suomen kielen säilyttäminen ja sen laadukas käyttö ovat välttämättömiä sen kulttuurisen perinnön ja identiteetin säilyttämiseksi.

Vaikka tekoäly kohtaa haasteita suomen kielen kanssa, sillä on myös potentiaalia auttaa säilyttämään ja edistämään kieltä. Tekoälypohjaiset työkalut, kuten käännösohjelmat ja kirjoitusavustajat, voivat auttaa opiskelijoita, kirjailijoita ja muita ammattilaisia ymmärtämään ja käyttämään kieltä paremmin. Lisäksi tekoäly voi auttaa dokumentoimaan ja analysoimaan kieltä, mikä voi johtaa parempaan ymmärrykseen sen rakenteesta ja merkityksestä.

Suomen kielen säilyttäminen ja edistäminen on välttämätöntä sen kulttuurisen ja historiallisen merkityksen vuoksi.

Olemme kulkeneet pitkän polun, mutta se on vasta alussa. Jotkut tekoälyt ovat edistyneempiä suomen kielssä kuin toiset. Seuraamme innolla kehitystä.

Tekoälyn avulla voimme kohdata ja voittaa monet haasteet, jotka liittyvät kielen ymmärtämiseen ja käyttöön, ja varmistaa, että suomen kieli säilyy ja kukoistaa tuleville sukupolville.

© 2024 Tekoälysovellukset.fi

Tekoälysovellukset
Logo